Пламен Иванов

Пламен Иванов

Продажби
139900 1,385.15 / кв. м.
реф. но: 4145
Продажби

реф. но: 4145

Младост 2 / Варна

Тристаен апартамент

139900 1,385.15 / кв. м.

Легла: Бани: 101 кв. м.

Three bedroom apartment

Продажби
96630 1,464.09 / кв. м.
реф. но: 4144
Продажби

реф. но: 4144

Възраждане 1 / Варна

Двустаен апартамент

96630 1,464.09 / кв. м.

Легла: Бани: 66 кв. м.

Two bedroom apartment

Продажби
98390 1,229.88 / кв. м.
реф. но: 4143
Продажби

реф. но: 4143

Възраждане 1 / Варна

Двустаен апартамент

98390 1,229.88 / кв. м.

Легла: Бани: 80 кв. м.

Two bedroom apartment

Продажби
65000 1,756.76 / кв. м.
реф. но: 4142
Продажби

реф. но: 4142

Галата / гр. Варна

Едностаен апартамент

65000 1,756.76 / кв. м.

Легла: Бани: 37 кв. м.

One bedroom apartment